تجهیزات آشپزخانه صنعتی شما به چه صورت باید باشد؟

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

و انچه که باید بدانید

امروز می خواهیم درباره تجهیزات آشپزخانه صنعتی برای شما بیشتر بگوییم. یک واقعیت در این مورد وجود دارد و آن هم این است که می گوید شما تا تجربه تلخ شکست را در آشپزخانه صنعتی تجربه نکنید هرگز به میزان اهمیت طراحی برای آشپزخانه خود پی نخواهید برد.در واقع برای رسیدن به یک آشپزخانه که ادعای صنعتی بودن را دارد علاوه بر اینکه باید از طراحی درست و مناسب آن استفاده شود همچنین می بایست به موازات آن از لوازم و تجهیزات متناسب با ان نیز بهره برد. با افتخار اعلام می داریم مجموعه آسان آشپز با کادری مجرب و قدرتمند آماده ارائه خدمات حرفه ای در این زمینه به شما عزیزان می باشد.در واقع تخصص ما تهیه کلیه نیازهای شما در زمینه تجهیزات آشپزخانه صنعتی می باشد.

باید قبل از اینکه بخواهید به فکر طراحی فضای درون آشپزخانه صنعتی خود باشید حتما به رعایت موارد زیر بپردازید:

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

حتما برای سالن آشپزخانه خود محیطی بزرگ را در نظر بگیرید . به هر حال اسمش با خودش است .آشپزخانه صنعتی. بله پس نیاز دارید تا هر چه بیشتر سالنی بزرگ و جادار  در اختیار داشته باشید تا براحتی بتوانید در آن به کلیه امور خود رسیدگی نمایید.حتی اگر شما قصد دارید که در کنار داشتن یک آشپزخانه مدرن و صنعتی یک سالن پذیرایی هم داشته باشید برای آن هم همین پیشنهاد را داریم.هر چقدر هم که کیفیت  غذاهای ارائه شده شما عالی و خوب باشد اما نتوانید محیطی مناسب جهت نشستن مشتریان و میهمانان را فراهم کنید عملا می توان گفت که بازار خود را از دست خواهید داد.

در کنار داشتن تجهیزات آشپزخانه صنعتی که حتما برای  شروع یک فعالیت تجاری و صنعتی مورد نیاز است باید سالن پخت و پز شما فضای کافی را برای رفت و آمد و انجام کارهای مربوطه را دارا باشد تا خللی در کارها ایجاد نشود.باید به فکر روزهایی باشید که مشتریان و سفارشات زیادی دارید و قطعا محیط آشپزخانه شما شلوغ خواهد شد و در این هنگام اگر فضای کافی برای رفت و آمد و انجام کارها نباشد به نظرتان چه اتفاقی رخ خواهد داد ؟

مجموعه شما در هر کجای ایران که باشد مهم نیست ما به راحتی می توانیم کلیه مسئولیت تهیه تجهیزات آشپزخانه صنعتی شما را به عهده بگیریم و در کمترین زمان ممکن انچه که شما می خواهید را برایتان فراهم کنیم.سعی نموده ایم تا در ابزار و لوازمی که برای مشتریان خود در این مورد استفاده می کنیم ز بهترین و بالاترین کیفیت ممکن استفاده کنیم.برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره در این زمینه حتما پیشنهاد می کنیم از بخش تماس با ما سایت با ما در ارتباط باشید.

اما برگردیم به توضیحات بیشتری در مورد نوع طراحی سالن آشپزخانه صنعتی شما. باید فضای موجود دارای ارگونومی لازم باشد.باید کارمندان و کارگران با طی کمترین مرحله ممکن بتوانند به اهداف خود دست یابند.این در واقع باعث بالا رفتن کیفیت کار و افزایش راندمان مجموعه شما خواهد شد.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

اما مورد دیگری که بسیار مهم و ضروری به نظر میرسد این است که در کنار داشتن تجهیزات آشپزخانه صنعتی مدرن و با کیفیت باید حتما به فکر بالا بردن بهره وری انرژی در محیط خود باشید تا از اتلاف بیش از حد انرژی تا جای ممکن جلوگیری نمایید.

شاید جالب باشد بدانید که مشتریان دوست دارند فرآیند تهیه غذا را به نوعی به صورت زنده مشاهده نمایند . اگر بتوانید شرایطی را برای این امر فراهم نمایید در واقع کمک بزرگی به رونق بخشیدن کسب و کار خود کرده اید. البته در این زمینه اگر بخواهید چنین امکانی را فراهم نمایید دیگر بی شک لازم است تا از مدرن ترین و شیک ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی استفاده نمایید.

عامل مهم دیگری که باید رعایت شود این است که محل نگه داری تجهیزات آشپزخانه صنعتی شما باید به گونه ای باشد که در مواقع لزوم بتوانید براحتی آنها را جابجا نمایید و از این بابت دچار دردسر نشوید.این مورد را بسیار جدی بگیرید چون در صورت عدم رعایت ان برای شما زحمت زیادی به همراه خواهد داشت.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

البته چیزی که کاملا مشخص است نمی توان هیچ الگوریتم خاصی را برای چیدمان آشپزخانه صنعتی شما پیشنهاد داد . همه چیز بر می گردد به میزان فضایی که در اختیار دارید.البته به صورت کلی چند پیشنهاد در این زمینه برای شما آماده کرده ایم که خواندن انها خالی از لطف نخواهد بود و می توانید به خوبی برای فضای آشپزخانه صنعتی خود الگو برداری لازم را انجام دهید:

اولین پیشنهاد ما همانطور که در بالا نیز اشاره ای به آن داشتیم وجود فضایی ارگونومیک است.با داشتن چنین فضایی مطمئن باشید که کیفیت و راندمان کاری شما بسیار بالاتر خواهد رفت.وجود تجهیزات آشپزخانه صنعتی مدرن در فضایی که به طور نامناسب طراحی و ساخته شده باشد نمی تواند کمک چندانی به شما کند.پس حتما در رعایت این موضوع نهایت حساسیت و دقت را داشته باشید.

یک سوال؟ آیا آشپزخانه صنعتی شما هم در تولید یک نوع غذا فعالیت می کند و در واقع به صورت خط مونتاژ می باشد؟ خوب قطعا در این جور مواقع برایتجهیزات آشپزخانه صنعتی باید فکری دیگر کرد و. همچنین در طراحی  فضای آن نیز باید به روشی دیگر عمل نمود.با توجه به نوع غذایی که قرار است تولید شود باید چیدمان وسایل صورت پذیرد.

AR-10(2)

اما  چه شما به صورت مونتاژی بخواهید فعالیت کنید و چه به صورت عمومی در تهیه و تولید غذا مشغول باشید چیزی که در هر دو حالت بسیار مهم است چیدمان صحیح و منطقه ای ابزار و لوازم شما است.اگر بتوانید به خوبی تجهیزات خود را چیدمان نمایید هم چهره ای زیبا به محیط خود داده اید و هم اینکه باعث خواهید شد تا میزان راندمان کاری شما بسیار بالاتر رود.

+ نوشته شده در  جمعه ششم آذر ۱۳۹۴ساعت 13:30  توسط   |  نظر بدهید

تجهیزات رستوران مدرن و پیشرفته با آسان آشپز

تجهیزات رستوران

و انچه که باید در این رابطه بدانید

در این بخش می خواهیم بپردازیم به مقوله تجهیزات رستوران.اینکه باید برای تجهیز نمودن یک رستوران به صورت مدرن از کجا و چگونه شروع کنیم.قبل از هر چیز بهتر می دانیم در همین ابتدا عنوان کنیم که مجموعه آسان آشپز با وجود کادری مجرب و حرفه ای و تجربه چندین ساله در این زمینه آماده ارائه راه کارهای مناسب در جهت تجهیز نمودن رستوران های شما عزیزان می باشد.در صورت تمایل به مشاوره می توانید از بخش تماس با ما سایت به صوتر مستقیم با ما در ارتباط باشید.خوب در مورد اهمیت تجهیزات رستوران می توان اینگونه آغاز کرد که یک رستوران خوب از دید مشتری رستورانی است که علاوه بر کیفیت بالایی که در مواد خوراکی خود ارارئه می دهد در ایجاد محیطی دلنشین و استفاده از ابزار و لوازمی مدرن و شیک بتواند حرفی برای گفتن داشته باشد.پس بهتر است در این بخش برای اینکه به خوبی درک کنید چقدر نوع تجهیزاتی که در رستوران به کار می برید می تواند مهم و سرنوشت ساز باشد به ذکر خصوصیات یک رستوران موفق بپردازیم :

همه ما ایرانی ها یکی از تفریحات خود را معمولا غذا خوردن رد محیط بیرون از خانه می دانیم و دوست حتی برای یک بار در ماه هم که شده به رستورانی شیک رفته و غذای خود را در محیطی متفاوت تر از منزل میل نماییم.اما اینکه در میان انبوه رستوران های موجود در شهر کدام را انتخاب کنیم قطعا برای خود فاکتورهایی داریم و سعی خواهیم کرد تا با تناسب به بودجه ای که برای این کار در نظر گرفته ایم گزینه ای مناسب را برای این کار انتخاب نماییم.

تجهیزات رستوران

۱-شاید اولین چیزی که برای هر کسی مهم باشد لزوم رعایت بهداشت در محیط رستوران است.خوب به نظر شما اولین چیزی که می تواند در این زمینه حد اقل از لحاظ بصری کمک نماید آیا وجود تجهیزات رستوران نیست ؟آیا داشتن ابزار و لوازمی مدرن و شیک نمی تواند این حس را رد مشتری ایجاد نماید که محیط فوق دارای بهداشت مناسب است.بله شما اگر واقعا بهداشت هم به خوبی در محیط رستورانی خود رعایت نمایید اما اگر از تجهیزات کهنه و فرسوده و قدیمی استفاده نمایید معمولا حسی منفی را به مشتری القا خواهید کرد که احتمالا محیط فوق از بهداشت مناسبی برخوردار نیست.
بسیاری از افراد هستند که شاید چند شبی را در ماه تصمیم می گیرند با خانواده به رستوران بروند و غذای خود را در بیرون از خانه میل کنند ، در این مطلب ویژگی های یک رستوران خوب را به شما می گوییم. با ما همراه باشید.

یکی از تفریح های ما ایرانی ها غذا خوردن بیرون از منزل است. خیلی از خانواده ها با توجه به درآمدشان به سراغ رستوران های گران و ارزان قیمت می روند و ساعتی را در کنار عزیزانشان می گذرانند. غافل از اینکه باید برای انتخاب یک رستوران، به نکته های بسیاری به غیر از داشتن غذاهای خوشمزه توجه کرد. این ویژگی ها، همان موضوعی است که ما می خواهیم در صفحه پوستر این شماره به آنها بپردازیم و ۱۲ مورد از مهم ترین هایشان را برایتان بازگو کنیم.

یکی از فاکتورهای موفقیت در رستوران های امروزی داشتن محیطی است که مشتری بتواند به راحتی محل تهیه وغذا را مشاهده نماید.در واقع رستوران هایی که بخش سرو غذایشان توسط مشتریان قابل رویت است معمولا از استقبال بیشتری برخوردار می شوند.خوب باز هم شما قضاوت کنید آیا یک آشزخانه مدرن بهتر است که توسط مشتری دیده شود و یا آشپزخانه ای که از تجهیزات و لوازم قدیمی و کهنه در حال استفاده باشد ولو اینکه کاملا موارد بهداشتی هم در ان رعایت شده باشد .؟

تجهیزات رستوران

داشتن یک سیستم تهویه مناسب نیز جز فاکتورهای خوب و مثبت یک رستوران است  اگر سیستم تهویه رستورانسی هم جزیی از تجهیزات رستوران بدانیم باز هم بر اهمیت این موضوع تاکید دارد.

اما سالنی که قرار است درآنجا مشتریان به صرف غذا مشغول شوند از میزها و صندلی ها گرفته تا طراحی خود سالن  همه و همه کمک خواهند کرد تا فضایی مناسب را خلق نمایدی و مشتری با کمال ارامش بتواند لحظاتی خوب را تجربه نماید. آیا مز و صندلی مدرن و شیک نمی تواند جزیی از لوازم و تجهیزات رستوران باشد ؟

بله تا اینجای کار فر کنیم دقیقا توانسته باشیم اهمیت داشتن تجهیزاتی مدرن و خوب را به  طور واضح به شما نشان داده باشیم. در واقع اگر به صورت هدفمند و برنامه ریزی شده رد این راه هزینه نمایید به نوعی برای کار خود سرمایه گذاری کرده اید و مطمئن باشید تاثیرات مثبت ان را در توسعه و رونق کسب و کار خود به زودیخواهید دید.

اما در این بخش به ذکر چند نکته مهم دیگر اشاره می کنیم که جدا از مبحث تجهیزات رستوران می تواند در روند موفقیت شما بسیار تاثیر گذار باشد:

۱-داشتن نیروهایی مودب و خوش برخورد و شیک پوش در محیط رستوران می تواند در جذب مشتریان و میزان بالا رفتن رضایت انها بسیار تاثیر گذار باشد.پس حتما در انخاب نیروهای خوب و مجرب نهایت دقت را به عمل آورید.

۲-اگر مسئول رستوران بتواند در سالن و در کنار مشتریان باشد و در زمان های مختلف اگر انها نیاز به کمک داشتند و یا سوالی در ذهنشان در مورد نحوه تهیه غذا  میزان کیفیت ان بود بتواند با حضور سریع در کنار میزان ایشان به پاسخگویی بپردازد.این موضوع باعث ایجاد دلگرمی به شمتری شده و با این کار برای او محیطی امن و مطمئن و با کیفیت را متصور خواهید شد.

تجهیزات رستوران

۳-نور بسیار می تواند در میزان زیبایی محیط رستورانی شما موثر باشد . حتما در این زمینه سعی کنید با کمک از یک طراح و دکوراتور بهرتین پیشنهادهای ممکن را دریافت کرده و اجرایی نمایید.

۴-رستوران خوب رستورانی است که هیچگاه در مصرف مواد غذایی خود زیاده روی نکند.پرس های غذایی که ارائه می دهید باید به اندازه یک فرد عادی باشد و همه به یک اندازه پر شوند. این می تواند حس خوبی را به شمتری دهد و نشان دهنده نظم و دقت شما نیز است.

۵-و اما نکته بسیار مهمی که می تواند در آینده شغلی شما بسیار مهم باشد این است که همیشه سعی کنید در سرو غذاهایتان از بهترین و مغذی ترین مواد غذایی استفاده نمایید.این هم به سلامت مشتریان شما کمک خواهد کرد و هم می تواند به نوعی بهترین روش تبلیغ رستوران شما باشد.

+ نوشته شده در  جمعه ششم آذر ۱۳۹۴ساعت 13:29  توسط   |  نظر بدهید

تجهیزات هتل و تاریخچه شروع آن

تجهیزات هتل

و انچه که باید بدانید

مجموعه آسان آشپز با افتخار اعلام می کند که به صورت تخصصی در زمینه تجهیزات هتل مشغول به فعالیت در سطح کشور می باشد.در این زمینه اگر نیاز به مشاوره و یا خرید تجهیزات دارید می توانید از بخش ارتباط با ما در سایت با ما در ارتباط مستقیم باشید.اما در این بخش می خواهیم ابتدا قبل از اینکه بخواهیم به مبحث تجهیزات مربوط به هتل بپردازیم کم درباره تاریخچه هتل و هتل داری و معنی لغوی این واژه برایتان بگوییم.می توان در یک تعریف ساده اینگونه عنوان کرد که هتل در واقع مکان مسکونی می باشد که به صورت اجاره ای است و برای استفاده از خدمات درون آن می بایست مبلغی را بر اساس نرخ و تعرفه موجود بپردازید.در واقع می توان هتل ها را جزیی از امکانات گردشگری و اقامتی یک شهر و منطقه دانست و میزان تجهیزات هتل هر چقدر پیشرفته تر و به روز تر باشد در واقع مکانی لوکس تر و در عین حال گران قیمت تر و با امکانات رفاهی بیشتر خواهد بود.اما در مورد هتل ها و معماری به کار رفته در آن می توان گفت که مکانی پر از اتاق های مختلف با متراژهای گوناگون است.از جمله امکاناتی که جهت رفاه و بالا تر بردن سطح خدمات در یک هتل معمولا وجود دارد می توان به مواردی همچون :

رستوران

استخر شنا

کافی شاپ

سالن اجتماعات و شاید نمونه هایی از این قبیل را بتوان نام برد.

تجهیزات هتل

امروزه شاهد  هستیم که در اکثر هتل ها اتاق ها را به گونه ای می سازند که درون خود آن هم سرویس بهداشتی و هم حمام وجود دارد.در هر اتاق بسته به اندازه آن تخت های یک نفره و یا دو نفره و بیشتر قرار گرفته است.تجهیزات هتل می تواند در این اتاق ها شکل و نمایی خاص و متفاوت به آن ببخشد . شاید کمی متفاوت تر از آنچه در منزل شخصی خود خواهید دید. به هر حال ابزار و لوازم و تجهیزاتی که برای هتل استفاده می شود باید با توجه به اینکه قرار است در یک محیط عمومی مورد استفاده قرار گیرد برای همان شرایط نیز طراحی شود.

 

تجهیزات هتل

اما در مورد صنعت هتل داری باید گفت که ابتدای راه خود را از کشورهای اروپایی شروع کرد.شاید اولین کشور را بتوان سوییس نام برد.اولین بار ساختمان هایی بسیار کوچک و محقر را برای هتل ها انتخاب می گردند.در آن محیط خدمات مختلفی را برای مسافرین در نظر گرفته بودند .در آن زمان دارندگان و مالکین هتل های وقت معمولا از قشر ثروتمند و مرفح جامعه محسوب می شدند. البته در آن زمان به این ساختمان نام هتل را نداده بودند و با عنواین دیگری نامیده می شدند.اما در سال ۱۷۶۰ میلادی بود که برای اولین بار واژه HOTEL برروی این مراکز قرار داده شد .شاید بتوان نیاز به تجهیزات هتل را درست بعد از ایجاد اولین محل برای این منظور دانست. به هر حال ساختمانی که قرار بود به منظور مکانی اقامتی برای مسافرین باشد نیاز به ابزار و لوازم و تجهیزات خاص خود داشت و همین موضوع سبب شد تا به این فکر بیافتند تا برای بالا بردن رفاه حال مسافرین از ابزار و لوازم  خاصی استفاده نمایند , و از همین رو بود که نیاز به تجهیزات هتل هر روز بیشتر از قبل نمود پیدا می کرد و باعث شد تا عده ای به فکر تامین این نوع لوازم و ابزار بیافتند و خواسته یا نا خواسته هتل داری شغال های مستقیم و غیر مستقیم زیادی را پدید اورد.

تجهیزات هتل

شاید بتوان نقطه عطف صنعت هتل داری را مربوط به قرن بیستم دانست. زمانیکه به طور قابل ملاحضه ای بر تعداد هتل ها افزوده میشد و هر روز شاهد پیشرفت های مختلفی در این حوزه بودیم.اما سال ۱۹۳۰ را میتوان اوج دوران رکود صنعت هتل داری دانست و به همین ترتیب به طبع آن شغل تجهیزات هتل هم از رونق افتاد . اما با شروع جنگ جهانی دوم  دوباره رونق به هتل ها امد .می توان گفت این پرنده خوشبختی تا اواخر جنگ و تا سال ۱۹۵۰ ادامه داشت و از این رو توانست موجب پیشرفت زیادی در صنعت هتل داری شود.در میان باعث شد تا هتل هایی بسیار قدرتمند شوند و تبدیل به غول های این صنعت شوند.و برخی دیگر انقدر ضعیف و کوچک ماندند که خود را در مقابل این برندهای معتبر تقریبا نابود شده می پنداشتند. تنها راه بقا آنها پیوستن به برند این بزرگان صنعت هتل داری بود.کاری که هتل های بزرگ و زنجیره ای برای جذب آنها انجام دادند به شکل زیر بود :

اولین چیز شراکت بود . کوچک ترها به جمع بزرگترها می پیوستند و در جمع بزرگان به اندازه خود سهیم می شدند.

دومین حرکت زنجیره ای کردن انها بود . هتل های کوچک همچنان متعلق به خود فرد بود اما با برند و نام هتل بزرگ و به عنوان نماینده آنها مشغول به فعالیت می شد و همین امر موجب شد تا در تجهیزات هتل هم به طبع پیروی از برند  مورد نظر تغییر و تحولاتی ایجاد شود و رونق مجددا به این بازار برگردد.

سومین حرکت تایین مدیر بود . درست است که هتل همچنان در مالک قبلی خود بوده اما مدیریت هتل حتما می بایست از سوی مدیران هتل های برند انتخاب می شدند.

اما چهارمین کار بازاریابی برای آنها بود و همین امر موجب شد تا کسب و کار هتل های کوچک نیز رونق بگیرد و از رکود در بیاید و در کل این حرکت موجب رونق بخشیدن به کل صنعت هتل داری میشد.و از این رو دوباره شاهد رشد مجدد این صنعت بودیم .

تجهیزات هتل

امروزه در هتل داری می توان هتل هایی را موفق دانست که بوسیله فراهم نمودن تجهیزات هتل با کیفیت بالا بتوانند به خوبی و با کیفیت بالایی به نیازهای مسافرین خود پاسخ مناسب را دهند و در واقع شرایط مطلوبی را برای انها فراهم نمایند.در واقع می توان اینگونه نیز تعبیر کرد که اگر هتلی می خواهد در این صنعت زنده بماند و همچنان کسب و کارش دارای رونق باشد چاره ای ندارد تا از بهترین تجهیزات هتل برای این منظور استفاده نماید و باید همیشه به روز و مدرن باشد.